Φιλανθρωπικό δείπνο για τη στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

Φιλανθρωπικό δείπνο για τη στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Ροταριανού Όμιλου Λευκωσίας Φιλανθρωπικό δείπνο για την στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος με την ονομασία «Για τη ζωή» διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Λευκωσίας.

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαϊου, στις 20.00 στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα (αίθουσα Μακεδονία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Λευκωσίας, Γιάννος Γεωργιάδης και τα μέλη, με πρωτοβουλία της Θεοδώρας Βασιλείου, διοργανώνουν το φιλανθρωπικό δείπνο «Για τη Ζωή», με σκοπό τη στήριξη του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Το δείπνο τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Υγείας Δρ. Πόπης Καναρή.

Το μουσικό πρόγραμμα ανέλαβε αφιλοκερδώς η σοπράνο Πηνελόπη Προκοπίου.

Τιμή 45.00.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Για εισιτήρια στο ακόλουθο link: https://neartail.com/sm/1Ud2aQ8sB

Για περισσότερες πληροφορίες 99437529

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE