LIKE ONLINE

Μόνο στην Αυστραλία... Άνδρας έπιασε με τα χέρια του δηλητηριώδες φίδι που κρύβονταν στο σπίτι του

Μόνο στην Αυστραλία... Άνδρας έπιασε με τα χέρια του δηλητηριώδες φίδι που κρύβονταν στο σπίτι του

Σε μια συναρπαστική και τολμηρή πράξη γενναιότητας, ένας κάτοικος της Αυστραλίας επέδειξε πρόσφατα ατσάλινα νεύρα καθώς έπιασε με επιτυχία ένα εξαιρετικά δηλητηριώδες φίδι που παραμόνευε κάτω από το σπίτι του.

Αυτή η συγκλονιστική συνάντηση αποτελεί παράδειγμα των εγγενών κινδύνων και του εξαιρετικού θάρρους που επιδεικνύουν ορισμένοι Αυστραλοί όταν αντιμετωπίζουν την ποικιλόμορφη και δυνητικά θανατηφόρα άγρια ζωή της χώρας.

Ήταν μια συνηθισμένη μέρα για τον κάτοικο των προαστίων της Αυστραλίας, μέχρι που έπεσε πάνω σε μια συγκλονιστική έκπληξη. Ενώ επιθεωρούσε μια πιθανή διαρροή κάτω από το σπίτι του, ανακάλυψε ένα δηλητηριώδες καφέ φίδι, ένα από τα πιο θανατηφόρα φίδια της Αυστραλίας. Γνωστά για την επιθετικότητά τους και το ισχυρό δηλητήριό τους, τα ανατολικά καφέ φίδια αποτελούν σημαντική απειλή για τον άνθρωπο και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες σε περίπτωση δαγκώματος.

Αντί να πανικοβληθεί ή να καλέσει επαγγελματική βοήθεια, ο άντρας με ατσάλινα νεύρα, πήρε την τολμηρή απόφαση να αντιμετωπίσει ο ίδιος το επικίνδυνο ερπετό. Οπλισμένος με τις γνώσεις που απέκτησε από την πολυετή διαμονή του σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε φίδια, πλησίασε προσεκτικά το πλάσμα, βασιζόμενος στα γρήγορα αντανακλαστικά του και στο ένστικτό του για να προστατευτεί.

Η αναμέτρηση μεταξύ ανθρώπου και φιδιού ήταν μια μάχη υψηλού ρίσκου, με μυαλό και ευελιξία. Έκανε επιδέξιους ελιγμούς γύρω από τα αστραπιαία χτυπήματα του φιδιού, χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο σύλληψης φιδιών με μακριά λαβή για να ξεπεράσει τον τρομερό αντίπαλό του. Αυτό το εργαλείο του επέτρεψε να ελέγξει με ασφάλεια τις κινήσεις του φιδιού και τελικά να το ασφαλίσει σε ένα εξειδικευμένο δοχείο.

Η σύλληψη ενός δηλητηριώδους φιδιού είναι ένα απίστευτα επικίνδυνο εγχείρημα, ακόμη και για έμπειρα άτομα. Το ισχυρό νευροτοξικό δηλητήριο του ανατολικού καφέ φιδιού μπορεί να οδηγήσει σε παράλυση και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να αποβεί μοιραίο.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top