ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τους βανδαλισμούς σε γυμνάσια της Λεμεσού - Χειροπέδες σε τέσσερις ανήλικους - Βίντεο

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τους βανδαλισμούς σε γυμνάσια της Λεμεσού - Χειροπέδες σε τέσσερις ανήλικους - Βίντεο

Συγκλονισμό προκαλούν οι εικόνες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τα περιστατικά βανδαλισμού που σημειώθηκαν χθες (22/5) σε γυμνάσια στη Λεμεσό, τα οποία «σημάδεψαν» την τελευταία ημέρα λειτουργίας των σχολείων.

Μιλώντας στην «Ενημέρωση Τώρα», ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, ανέφερε ότι για το περιστατικό βανδαλισμών που σημειώθηκαν στο Γυμνάσιο Φύλας ανέφερε ότι εντοπίστηκε 14χρονος, ο οποίο κλήθηκε με γονείς και δικηγόρο σε αστυνομικό σταθμό, όπου ανακρίθηκε και έδωσε ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Επιπλέον, σε δεύτερο γυμνάσιο στην περιοχή της Μέσας γειτονιάς, ο κ. Βασιλείου ανέφερε ότι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τέσσερίς ανήλικοι ηλικίας 13-15 ετών.

«Οι ανήλικοι έφεραν κουκούλες και πυρσούς και έχουν συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα της ανησυχίας, της οχλαγωγίας, της κατοχής εκρηκτικών υλών και της επίθεση εναντίων των αστυνομικών», επεσήμανε.

Δείτε βίντεο:

Να υπενθυμίσουμε ότι, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στο γυμνάσιο Αγίας Φύλας, όταν περίπου 40 νεαρά πρόσωπα, που κάλυπταν τα πρόσωπα τους με κουκούλες φούτερ, θεάθηκαν να κρατάνε καπνογόνα έξω από το σχολείο. Κάποιοι, πρόσθεσε, εισήλθαν εντός του σχολικού χώρου και τοποθέτησαν ελαστικά και πλαστικούς κώνους, με σκοπό να ανάψουν φωτιά, ωστόσο τράπηκαν σε φυγή με την άφιξη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Λίγο αργότερα, άγνωστο πρόσωπο έθεσε φωτιά σε ένα από τα ελαστικά, η οποία κατασβέστηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στο γυμνάσιο Ζακακίου, όπου νεαρά άτομα μετέφεραν ελαστικά εντός της αυλής του σχολείου και τα περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ανάψουν φωτιά.

Τέλος, στο Γυμνάσιο Καλογερόπουλου, άγνωστοι έθεσε φωτιά σε σκυβαλοδοχείο, εντός του οποίου υπήρχαν ελαστικά και σκουπίδια. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top