Εντόπισε αυτοσχέδιο φυτώριο και κατάσχεσε ποσότητα κάνναβης η ΥΚΑΝ - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Εντόπισε αυτοσχέδιο φυτώριο και κατάσχεσε ποσότητα κάνναβης η ΥΚΑΝ - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Αυτοσχέδιο φυτώριο καλλιέργειας φυτών κάνναβης, σε χώρο στάθμευσης οικίας, εντόπισε χθες η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου. Τα μέλη της ΥΚΑΝ, προχώρησαν στη σύλληψη των δύο ενοίκων της οικίας, καθώς και στην κατάσχεση ποσότητας κάνναβης, βάρους 700 γραμμαρίων περίπου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.30 μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διενήργησαν έρευνα σε οικία στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου διαμένουν άνδρας και γυναίκα, ηλικίας 58 ετών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας μύλος αλέσεως με ίχνη κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και μικρή ποσότητα κάνναβης.

Στο χώρο στάθμευσης της οικίας εντοπίστηκε αυτοσχέδιο φυτώριο καλλιέργειας κάνναβης, καθώς και ποσότητα κάνναβης, βάρους 700 γραμμαρίων περίπου, η οποία κατασχέθηκε. Κατασχέθηκαν επίσης ο εξοπλισμός του αυτοσχέδιου φυτωρίου.

Οι δύο ένοικοι της οικίας συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνά την υπόθεση. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE