Θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Χρίστου Σάββα - Σήμερα η κηδεία του

Θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Χρίστου Σάββα - Σήμερα η κηδεία του

Τον αδόκητο χαμό του Χρίστου Σάββα, θρηνούν συγγενείς και φίλοι του.

Η δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του, ήρθε από την Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ, όπου σε ανάρτηση αναφέρει: Καλό ταξίδι Χρίστο στη γειτονιά των αγγέλων, θα σε θυμόμαστε πάντα!

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στον Πολύστυπο, σήμερα Τετάρτη 24/5/23, στις 12.00 το μεσημέρι.

Παράκληση της οικογένειας, είναι οι παραβρισκόμενοι να φορούν λευκή μπλούζα ή άσπρο πουκάμισο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE