ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παράνομη κατοχή περιουσίας στην Πάφο - Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο, καταζητείται και δεύτερο

Παράνομη κατοχή περιουσίας στην Πάφο - Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο, καταζητείται και δεύτερο

Στη σύλληψη 43χρονου προχώρησε το ΤΑΕ Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας, κλεπταποδοχής, ενώ η Αστυνομία καταζητεί για την ίδια υπόθεση ακόμη ένα πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 23.5.23 κλήθηκε η Αστυνομία στην Κισσόνεργα, όπου συνάντησαν έναν 62χρονο και 43χρονο.

Ο 62χρονος υπέδειξε στα μέλη της ΑΔΕ Πάφου στον χώρο, 73 αλουμινένιες ράγες καλουπιών, οι οποίες -όπως υποστήριξε ο 62χρονος - βρίσκονταν στην κατοχή του 43χρονου και τις είχε αναγνωρίσει ως μέρος της περιουσίας του, που είχε κλαπεί από χωράφι στην Έμπα μεταξύ των ημερομηνιών 21- 23 Μαΐου.

Η κλοπή αφορούσε 200 ράγες αξίας 1000 ευρώ και ο 43χρονος φέρεται να είχε στην κατοχή του τις 73. Ανακρινόμενος ο 43χρονος ανέφερε ότι του τις είχε πουλήσει άλλο πρόσωπο ηλικίας 37 ετών.

Ακολούθως ο 43χρονος συνελήφθη για διερευνώμενη παράνομη κατοχή περιουσίας, ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του 37χρονου ο οποίος καταζητείται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top