Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη και κλοπή στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη και κλοπή στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

Στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής , που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 16 Μαΐου 2023, η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση και τον εντοπισμό του εικονιζόμενου προσώπου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων ή και στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 22-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.