ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γήπεδο...θυμίζει Δημοτικό στη Λεμεσό - Γεμάτο συνθήματα με αφορμή τον τελικό κυπέλου - Φωτογραφίες

Γήπεδο...θυμίζει Δημοτικό στη Λεμεσό - Γεμάτο συνθήματα με αφορμή τον τελικό κυπέλου - Φωτογραφίες

Ποδοσφαιρικά συνθήματα, με αφορμή τον σημερινό τελικό κυπέλου, γράφτηκαν από αγνώστους στους τοίχους του Ε’ Δημοτικού σχολείου Αγίου Ιωάννη, γεγονός που καταδικάζει με δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνος Έλληνας.

Δεν είναι δυνατόν ένα ολόκληρο σχολείο να θέλει βάψιμο επειδή έχουμε τελικό κυπέλου στο ποδόσφαιρο, είπε ο κ. Έλληνας, σημειώνοντας ότι οι δράστες δεν άφησαν κανέναν εξωτερικό χώρο που να μην έγραψαν συνθήματα.

«Αυτό που ενοχλεί και προβληματίζει, είναι γιατί συνδέουμε το ποδόσφαιρο με τους σχολικούς χώρους και γίνονται αυτοί οι βανδαλισμοί», συνέχισε, ενώ έκανε λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση σε μερικά σχολεία, που θεωρούνται, όπως είπε, «υψηλού κινδύνου».

Η αποκατάσταση θα κοστίσει αρκετές χιλιάδες ευρώ, είπε και σημείωσε πως, εάν επιβεβαιωθούν οι υποψίες που υπάρχουν για συγκεκριμένους μαθητές, ενδεχομένως να ζητηθεί από τους ίδιους τους γονείς να καλύψουν το κόστος.

Χρειάζεται και απαιτούμε μόνιμη φρούρηση αυτών των σχολείων υψηλού κινδύνου, από τις 15:00 μέχρι τις πρωινές ώρες, συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού.

0

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top