Γιορτάζουν και μετά ξεκαθάρισμα με Κακόριν…

Γιορτάζουν και μετά ξεκαθάρισμα με Κακόριν…

Η προσοχή στον Άρη, είναι περισσότερο στραμμένη στην μεγάλη βραδιά της προσεχούς Κυριακής στο «Άλφαμέγα», όπου θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος, παρά στον τυπικής διαδικασίας αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Όταν θα τελειώσουν οι χοροί και τα πανηγύρια για το ευτυχές και συνάμα ιστορικό γεγονός, θα κάτσουν κάτω οι τεχνικοί υπεύθυνοι να ασχοληθούν με τα θέματα προγραμματισμού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE