«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 4χρονου αγοριού που «έσβησε» σε πισίνα στην Πάφο – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 4χρονου αγοριού που «έσβησε» σε πισίνα στην Πάφο – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του τετράχρονου αγοριού, που ανασύρθηκε νεκρό από πισίνα στην Έμπα το πρωί της Τρίτης (23/5).

Τη νεκροτομή διενήργησε η Αγγελική Παπέττα και ο Ορθόδοξος Ορθοδόξου. 

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του αγοριού προκλήθηκε από πνιγμό εντός ύδατος. Επιπρόσθετα, λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Νικολάου μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι δεν εξασφαλίστηκε άδεια λειτουργίας για το δημόσιο κολυμβητήριο, ενώ θα έπρεπε να υπάρχει επόπτης.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE