Τροχαίο ατύχημα με στρατιωτικό όχημα - Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα με στρατιωτικό όχημα - Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/05), στο χωριό Πέρα Χωρίου Νήσου, παρά την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο τροχαίο ενεπλάκη στρατιωτικό όχημα, το οποίο οδηγείτο από ένα πρόσωπο. 'Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να πέσει από γέφυρα. 

Ο Στρατιωτικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Στην τελική ευθεία για τη σύγκληση μιας άτυπης πολυμερούς διάσκεψης φαίνεται πως εισέρχεται το Κυπριακό, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να προσδιορίζει χρονικά το ορόσημο των εξελίξεων.