Τροχαίο ατύχημα με στρατιωτικό όχημα - Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα με στρατιωτικό όχημα - Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/05), στο χωριό Πέρα Χωρίου Νήσου, παρά την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο τροχαίο ενεπλάκη στρατιωτικό όχημα, το οποίο οδηγείτο από ένα πρόσωπο. 'Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να πέσει από γέφυρα. 

Ο Στρατιωτικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.

BEST OF TOTHEMAONLINE