Τρόμος σε σχολείο στην Πάφο: Άγνωστος προσποιήθηκε γονέα, έκλεψε χρήματα και επιτέθηκε στο προσωπικό

Τρόμος σε σχολείο στην Πάφο: Άγνωστος προσποιήθηκε γονέα, έκλεψε χρήματα και επιτέθηκε στο προσωπικό

Τρόμο έζησαν οι εργαζόμενοι σε σχολείο στην Πάφο, καθώς νεαρός άνδρας προσποιήθηκε τον γονέα για να καταφέρει να εισέλθει στο σχολείο. Αφού κατάφερε να μπει εντός του σχολικού χώρου, βρήκε μια τσάντα σε γραφείο και απέσπασε από πορτοφόλι το ποσό των 200 ευρώ.

Αμέσως, μια γυναίκα είδε τον δράστη και κάλεσε τους συναδέλφους της, οι οποίο προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, με αποτέλεσμα να σπρώξει δυο μέλη του προσωπικού.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, μπήκε στο όχημα του πο ήταν σταθμευμένο έξω και εξαφανίστηκε, αφού χτύπησε και τον υπάλληλο της εταιρίας ασφαλείας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοψία «Τ» σε προσφυγικές πολυκατοικίες - «Πού θα πάμε;» - «Θέλουν τρία ενοίκια μπροστά. Πού να τα βρω;» - Φωτογραφίες

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE