Τρόμος σε σχολείο στην Πάφο: Άγνωστος προσποιήθηκε γονέα, έκλεψε χρήματα και επιτέθηκε στο προσωπικό

Τρόμος σε σχολείο στην Πάφο: Άγνωστος προσποιήθηκε γονέα, έκλεψε χρήματα και επιτέθηκε στο προσωπικό

Τρόμο έζησαν οι εργαζόμενοι σε σχολείο στην Πάφο, καθώς νεαρός άνδρας προσποιήθηκε τον γονέα για να καταφέρει να εισέλθει στο σχολείο. Αφού κατάφερε να μπει εντός του σχολικού χώρου, βρήκε μια τσάντα σε γραφείο και απέσπασε από πορτοφόλι το ποσό των 200 ευρώ.

Αμέσως, μια γυναίκα είδε τον δράστη και κάλεσε τους συναδέλφους της, οι οποίο προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, με αποτέλεσμα να σπρώξει δυο μέλη του προσωπικού.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, μπήκε στο όχημα του πο ήταν σταθμευμένο έξω και εξαφανίστηκε, αφού χτύπησε και τον υπάλληλο της εταιρίας ασφαλείας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοψία «Τ» σε προσφυγικές πολυκατοικίες - «Πού θα πάμε;» - «Θέλουν τρία ενοίκια μπροστά. Πού να τα βρω;» - Φωτογραφίες

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE