Βλάβη σε drone που εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση - Στο σημείο για έρευνες η Εθνική Φρουρά

Βλάβη σε drone που εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση - Στο σημείο για έρευνες η Εθνική Φρουρά

Βλάβη σε drone της Εθνικής Φρουράς, σημειώθηκε την Πέμπτη (25/5). Το εν λόγω drone εκτελούσε προγραμματισμένη εκπαιδευτική πτήση.

Πρόκειται για drone τύπου UAV Αerostar, το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στην περιοχή των Λευκάρων.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Εθνικής Φρουράς για διερεύνηση.

«Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους (UAV) της Εθνικής Φρουράς, δόθηκε οδηγία μέσω τηλεχειρισμού για αναγκαστική προσγείωση σε ελεγχόμενη μη κατοικημένη περιοχή βορείως της κοινότητας των Λευκάρων», αναφέρει το Υπουργείο. 

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοψία «Τ» σε προσφυγικές πολυκατοικίες - «Πού θα πάμε;» - «Θέλουν τρία ενοίκια μπροστά. Πού να τα βρω;» - Φωτογραφίες

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE