Στα Λεύκαρα προσγειώθηκε το drone της Εθνικής Φρουράς που υπέστη βλάβη

Στα Λεύκαρα προσγειώθηκε το drone της Εθνικής Φρουράς που υπέστη βλάβη

Προσγειώθηκε στα Λεύκαρα το αεροσκάφος της Εθνικής Φρουράς, το οποίο κατά την διάρκεια άσκησης που εκτελούσε υπέστη βλάβη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους (UAV) της Εθνικής Φρουράς, δόθηκε οδηγία μέσω τηλεχειρισμού για αναγκαστική προσγείωση σε ελεγχόμενη μη κατοικημένη περιοχή βορείως της κοινότητας των Λευκάρων.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, πρόκειται για drone τύπου UAV Αerostar, το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στην περιοχή των Λευκάρων. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Εθνικής Φρουράς για διερεύνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.