Ζητά απομάκρυνση του Θεμιστοκλέους από την Επιτροπή Θεσμών ο Δημητρίου - Έστειλε επιστολή σε Αννίτα

Ζητά απομάκρυνση του Θεμιστοκλέους από την Επιτροπή Θεσμών ο Δημητρίου - Έστειλε επιστολή σε Αννίτα

Επιστολή προς την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου απέστειλε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών, Δημήτρης Δημητρίου, στην οποία ζητά έναρξη διαδικασιών απομάκρυνσης του κ. Θεμιστοκλέους από την επιτροπή Θεσμών, μετά την ανάρτηση του κατά της Αλεξάνδρας Ατταλίδου. 

Στην επιστολή του ο κ. Δημητρίου: «σας ενημερώνω πως έχω αποστείλει επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ζητώ την έναρξη των διαδικασιών απομάκρυνσης του κ. Ανδρέα Θεμιστοκλέους από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως».

Σημειώνει επίσης ότι: «συμπεριφορές όπως του κ. Θεμιστοκλέους που μόνο προσβάλλουν, το έργο της Επιτροπής και την ίδια τη Βουλή, δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές. Ως βουλευτές οφείλουμε πρώτοι να είμαστε παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή».

Διαφωνεί με πρόνοιες πρότασης νόμου για Συμβούλους κρατικών αξιωματούχων η Ελεγκτική – «Γραμματείς και μη επιστημονικό προσωπικό, δεν είναι Σύμβουλοι…»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE