Στις φλόγες όχημα στη Λευκωσία τα ξημερώματα - Ξεκίνησε από τον τροχό η φωτιά - «Βλέπουν» εμπρησμό

Στις φλόγες όχημα στη Λευκωσία τα ξημερώματα - Ξεκίνησε από τον τροχό η φωτιά - «Βλέπουν» εμπρησμό

Πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Ανθούπολης στη Λακατάμια.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 4:00 ξημερώματα Σαββάτου κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη.

Μέλη της Πυροσβεστικής προσέτρεξαν στη σκηνή και κατέσβησαν τη φωτιά.

Φαίνεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα από τους τροχούς του οχήματος, οι πρώτες ενδείξεις όπως προκύπτουν από εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή, καταδεικνύουν ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και μέλη της Αστυνομίας διεξάγουν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα αίτια της φωτιάς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE