Χάος στον αυτοκινητόδρομο - Οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προκάλεσε τροχαίο

Χάος στον αυτοκινητόδρομο - Οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προκάλεσε τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο (27/5) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού παρά την έξοδο Μουτταγιάκας, όταν οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός, ο οποίος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, συγκρούστηκε με άλλο οδηγό. Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός τράπηκε σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι, με βάση τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο φαίνεται να είναι κλοπιμαίο.

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE