Ευτυχισμένοι... ξανά

Ευτυχισμένοι... ξανά

Ο επίκουρος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Τμήμα Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Γιώργος Κέντας διορίστηκε πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ (μετά από καμιά δεκαριά “όχι” που εισέπραξε ο Νίκος Χριστοδουλίδης για τη θέση) και κάποιοι έσπευσαν να επισημάνουν τις αντιομοσπονδιακές απόψεις του όπως αυτές εκφράζονται τακτικά σε αρθρογραφία και ποστ στα σόσιαλ μίντια. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenews.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE