ΠτΔ: «Ζητώ να συνεργαστούν όλοι προς δύο κατευθύνσεις»

ΠτΔ: «Ζητώ να συνεργαστούν όλοι προς δύο κατευθύνσεις»

«Εκείνο που ζητώ είναι να συνεργαστούν όλοι προς δύο κατευθύνσεις. Να μην υπάρχουν επεισόδια στα γήπεδα και το δεύτερο, όχι άλλους φακέλους. Αυτό δεν τιμά κανένα» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις κατά την άφιξή του στο γήπεδο «Άλφα Μέγα» στη Λεμεσό, όπου πραγματοποιείται η φιέστα για την απονομή του πρωταθλήματος στον Άρη.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τον Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. "Να συγχαρώ τον Άρη, ζούμε στην πράξη αυτό που λέγαμε όλοι, ‘τζαι μια φορά ο Άρης!’ Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από μια φαινομενικά μικρή ομάδα, ανοίγει τον δρόμο και για τις υπόλοιπες ομάδες για να μπορούν να διεκδικούν με αξιώσεις το πρωτάθλημα" είπε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE