Χρειάζονται νέους «σημαιοφόρους»... πλάι στον Πίττα

Χρειάζονται νέους «σημαιοφόρους»... πλάι στον Πίττα

Η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο Απόλλωνας, τους τελευταίους 3,5 μήνες με τον Μπογκτάν Αντόνε στον πάγκο, δεν έφερε καρπούς. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, δεν εξασφάλισαν την έξοδο τους στην Ευρώπη.

Θα κάτσουν κάτω οι υπεύθυνοι, να κάμουν τον απολογισμό, για να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη, ειδικά αυτά που έγιναν στον προγραμματισμό του καλοκαιριού.

Δεν θα χρειαστεί να κάνουν ψηφοφορία μεταξύ των οπαδών, ποιος ήταν ο πολυτιμότερος παίχτης της σεζόν. Ο Γιάννης Πίττας, έκλεισε με γκολ το πρωτάθλημα, καταφέρνοντας μάλιστα να πιάσει στην κορυφή τον Ζάιρο. Σημείωσαν κι οι δυο από 18 τέρματα στον μαραθώνιο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE