Σουηδία: Ακτιβιστές για το κλίμα εισέβαλαν στο «Dancing with the Stars» και βγήκαν... νοκ - άουτ από τον κάμεραμαν
29.05.2023 - 09:10
Ένα πολύ ιδιαίτερο περιστατικό συνέβη στον τελικό του σουηδικού σόου «Let's Dance», που θυμίζει το γνωστό σε εμάς «Dancing with the Stars».
Ενώ ένα από τα ζευγάρια του τελικού χόρευαν Πάσο Ντόμπλε, ακτιβιστές της οργάνωσης για το κλίμα «Restore Wetlands» εισέβαλλαν στην πίστα.
Οι τηλεθεατές του TV4 δεν είδαν πολλά, αλλά το κοινό που βρισκόταν το στούντιο είδε έναν άνδρα και μια γυναίκα να τρέχουν προς τους χορευτές. Η γυναίκα πετούσε κίτρινη σκόνη στο πλατό, ενώ ο άνδρας επιχείρησε να σηκώσει ένα πανό την ώρα που επενέβη ο... χειριστής της κάμερας. Με μια κίνηση η κάμερα έπεσε πάνω στον ακτιβιστή και εκείνος σωριάστηκε στο έδαφος του στούντιο. Crazy Climate Activists assaults Swedish Let’s Dance
Climate cultists thought they had sabotaged another beautiful event — then the cameraman had his revenge.
Πολύ γρήγορ παρενέβησαν οι άνδρες της ασφαλείας και τους απομάκρυναν. Μάλιστα καθ'ολη αυτή την ώρα η Σαρλότ Κάλα και ο Τομπίας Κάρλσον δεν σταμάτησαν στιγμή να χορεύουν Οι κριτές στη συνέχεια χειροκρότησαν την ικανότητα της Κάλα να διατηρεί την ψυχραιμία της. Camera Man takes out Climate Activists Sweden Stormed Stage Dancing with the Stars final in Sweden
Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.