ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Απίστευτη ιστορία: Τον υιοθέτησαν, μεγάλωσε στην Κύπρο και γνώρισε τους πραγματικούς του γονείς από μια εφαρμογή - Δείτε βίντεο

Απίστευτη ιστορία: Τον υιοθέτησαν, μεγάλωσε στην Κύπρο και γνώρισε τους πραγματικούς του γονείς από μια εφαρμογή - Δείτε βίντεο

Μια συγκλονιστική ιστορία, διηγήθηκε ο 31χρονος Ανδρέας Περεντέζ, πατέρας τεσσάρων παιδιών ο οποίος μεγάλωσε στην Κύπρο αλλά κατάγεται από την Ρουμανία και βρήκε τους βιολογικούς του γονείς μετά από χρονιά, μέσω μιας εφαρμογής.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», το πρωί της Δευτέρας, ο Ανδρέας ανέφερε ότι όλη η ιστορία ξεκίνησε κάπως αστεία. «Δεν ήταν κάτι που ήταν προγραμματισμένο, απλά βρήκαμε την εφαρμογή με την γυναίκα μου και είπαμε να κάνουμε το τεστ DNA. Εγώ ήξερα ότι ήμουν υιοθετημένος, αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς», είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε αναφέροντας πως η εφαρμογή του έστειλε μια κοπέλα και έγραφε ότι ήταν ξαδέρφη του: «έστειλα μήνυμα στην κοπέλα, της είπα ότι μένω στην Κύπρο και οι γονείς μου είναι από την Ρουμανία. Μέσα από αυτή την διαδικασία έφτασα στη φυσιολογική μου οικογένεια».

Αναφερόμενος στην ημέρα που γνώρισε την πραγματική του οικογένεια, ο Ανδρέας είπε ότι: «με δέχθηκαν με μεγάλη χαρά. Ο  αδερφός μου, που έχουμε τρία χρόνια διαφορά έψαχνε το χαμένο του αδερφάκι».

Τόνισε επίσης πως για τους ίδιους σοκαριστικό, γιατί τον ήξεραν σαν μωρό και είδαν μπροστά τους ένα άνδρα 31 ετών. «Αυτό που που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι χρησιμοποιούσαν το όνομα που μου έδωσαν τότε και όχι το όνομα Ανδρέας», είπε στη συνέχεια.

Παράλληλα με τα πιο πάνω, μίλησε και για το ταξίδι που έκανε με τον δεύτερο γιο του στη Ρουμανία, όταν τον πήγε για να γνωρίσει τους βιολογικούς γονείς του πατέρα του, ενώ ανέφερε πως προγραμματίζει ακόμη ένα ταξίδι για να τους ξανά δει.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για μισθούς Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων – Η αντιμισθία και τα έξοδα παραστάσεως

«Σπάνε» τα κοντέρ οι εκποιήσεις – Στο «σφυρί» 682 ακίνητα αξίας 84,4 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο – Ανάμεσά τους και γήπεδο

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top