Στις Σεϋχέλλες ο Μακάριος για εξορία ο Αναστασιάδης για διακοπές

Στις Σεϋχέλλες ο Μακάριος για εξορία ο Αναστασιάδης για διακοπές

Στις Σεϋχέλλες για καλοκαιρινές διακοπές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Στις εξωτικές Σεϋχέλλες μαζί με την σύζυγο του, Άντρη Αναστασιάδου, τις δυο τους κόρες Έλσα  και Ινώ τους γαμπρούς και τα εγγόνια του παραθερίζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Οι καλοκαιρινές διακοπές, για την προεδρική οικογένεια, στο μαγευτικό κράτος του Ινδικού Ωκεανού, που αποτελείται από 115 μικρά νησιά,  άρχισαν την περασμένη Τρίτη,  4/08/2015. 

Η οικογένεια θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 14 Αυγούστου.

Ο Πρόεδρος θα περάσει το δεύτερο μέρος των διακοπών του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, όπου θα συγκαλέσει και το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο, μετά τις θερινές διακοπές.

Οι Σεϋχέλλες εκτός από ιδανικό προορισμό για γαμήλιο ταξίδι στα τουριστικά πρακτορεία… είναι το μέρος που στάλθηκε εξόριστος από τους Άγγλους αποικιοκράτες ο Μακάριος στις 9 Μαρτίου του 1956, μέχρι τις 28 Μαρτίου του 1957. Το 1960 έγινε τελικά ο πρώτος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Xρ. Τσ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE