ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Σαρώνει» Αγία Νάπα και Πρωταρά η Αστυνομία - Χειροπέδες σε παράνομους εργάτες - Πρόστιμα σε άτομα που κάπνιζαν σε κλαμπ

«Σαρώνει» Αγία Νάπα και Πρωταρά η Αστυνομία - Χειροπέδες σε παράνομους εργάτες - Πρόστιμα σε άτομα που κάπνιζαν σε κλαμπ

Στο πλαίσιο εφαρμογής σχεδίου ενεργείας της Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου στις τουριστικές περιοχές Πρωταρά και Αγίας Νάπας, με σκοπό την αποτελεσματικότερη πρόληψη και πάταξη του εγκλήματος και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις με την συμμετοχή μελών των αστυνομικών σταθμών Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας αλλά και μελών του ΟΠΕ, ΤΑΕ, Τροχαίας Αμμοχώστου, Υ.ΚΑ.Ν Αμμοχώστου, Υ.Α&Μ Αμμοχώστου καθώς και μελών της Μ.Μ.Α.Δ.

Κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 74 υποστατικά και ελέχθησαν 85 πρόσωπα. Επίσης έγιναν 148 τροχαίες καταγγελίες ενώ διενεργήθηκαν 49 έλεγχοι αλκοτέστ από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Στο πλαίσιο των ελέγχων της αστυνομίας για πάταξη της παράνομης απασχόλησης και εργοδότησης αλλά και της παράνομης παραμονής, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν συνολικά σε 4 συλλήψεις υπηκόων τρίτων χωρών οι οποίοι εντοπίστηκαν να διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας ενώ συνελήφθη και ένας αλλοδαπός αιτητής πολιτικού ασύλου ο οποίος εργαζόταν χωρίς την σχετική άδεια. Ο ελληνοκύπριος εργοδότης του κατηγορήθηκε γραπτώς για να κληθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Διενεργήθηκε επίσης 1 σύλληψη 34χρονου αιτητή πολιτικού ασύλου από την Νιγηρία για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β ενώ διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τις 10/11/22. Συγκεκριμένα στις 26/5/23 και ώρα 17:55 στην Αγία Νάπα συνελήφθη από μέλη του ΥΚΑΝ Αμμοχώστου ο 34χρονος στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε καφέ συμπαγές ουσία- ρητίνη κάνναβη 0,2 γραμμαρίων.

Εξάλλου, σε εκστρατεία του ΟΠΕ Αμμοχώστου για το κάπνισμα, μέλη του μετέβησαν σε διάφορα νυχτερινά κέντρα αναψυχής στην Αγία Νάπα και Πρωταρά όπου εντός των υποστατικών εντοπίστηκαν διάφορα πρόσωπα τα οποία κάπνιζαν και παραβίαζαν τη σχετική νομοθεσία με αποτέλεσμα την εξώδικη καταγγελία τους. Συγκεκριμένα διενεργήθηκαν 11 εξώδικες καταγγελίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Έπιασε τιμόνι «στρακόττο» - Με 15απλάσια ποσότητα αλκοόλ στο σύστημά του - Οδηγείται στο δικαστήριο

Τέλος διενεργήθηκαν από μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου 9 καταγγελίες νυχτερινών κέντρων αναψυχής για παραβίαση του Περί κέντρων αναψυχής νόμου και του Περί κέντρων αναψυχής (άδειες εκπομπής ήχου) Νόμος.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σπάνε» τα κοντέρ οι εκποιήσεις – Στο «σφυρί» 682 ακίνητα αξίας 84,4 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο – Ανάμεσά τους και γήπεδο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top