Πυρκαγιά και στα Μανδριά - Κατασβήστηκε από δασοπυροσβέστες

Πυρκαγιά και στα Μανδριά - Κατασβήστηκε από δασοπυροσβέστες

Σε συναγερμό τέθηκε εκ νέου ο κρατικός μηχανισμός για νέα πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας, (22:25, 10/08/2015), στην επαρχία Λεμεσού.

Πέντε συνολικά πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, ξύπνησαν τον πύρινα εφιάλτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εστία φωτιάς εντοπίστηκε και μεταξύ των περιοχών Μανδριά  – Κοιλάνι.

Στις (22:25, 10/08/2015) πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν προς την περιοχή. Επέστρεψαν όμως στην βάσης τους, διότι η πυρκαγιά ήταν μικρής έκτασης και κατασβέστηκε από τους δασοπυροσβέστες του Τμήματος Δασών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, Tothemaonline, γύρω στις 8 το βράδυ μικρής έκτασης πυρκαγιά είχε ξεσπάσει και στην περιοχή Αγίου Γεώργιου Αλαμάνου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πυρκαγιές σε Ληστόβουνο, Κυβίδες και Πύργο βρίσκονται υπό πλήρη έλεγχο.

 

                                                                                                       

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE