Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Φέργκιουσον

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Φέργκιουσον

Η κομητεία του Σεντ Λούις κήρυξε τη Δευτέρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης το Φέργκιουσον του Μιζούρι, επικαλούμενη τα βίαια επεισόδια στην πόλη κατά την επέτειο του θανάτου ενός άοπλου μαύρου έφηβου, του Μάικλ Μπράουν, από τα πυρά ενός λευκού αστυνομικού.

"Οι πρόσφατες πράξεις βίας δεν θα γίνουν ανεκτές σε μια κοινότητα η οποία εργάστηκε τόσο ακούραστα τη χρονιά που πέρασε για να ανοικοδομηθεί και να γίνει πιο δυνατή", ανέφερε ο Στιβ Στίνγκερ, ο επικεφαλής των Αρχών της κομητείας Σεντ Λούις, σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε.

Εισαγγελείς απήγγειλαν κατηγορίες νωρίτερα τη Δευτέρα εναντίον ενός 18χρονου άνδρα για επίθεση κατά της αρχής στο Φέργκιουσον, μετά την ανταλλαγή  πυρών στην οποία ενεπλάκη με αστυνομικούς την προηγούμενη νύχτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου για Ολγκίν: Σοβαρό διπλωματικό και πολιτικό ολίσθημα η συνάντηση με τον τούρκο «πρέσβη»

Αντωνίου για Ολγκίν: Σοβαρό διπλωματικό και πολιτικό ολίσθημα η συνάντηση με τον τούρκο «πρέσβη»

Σοβαρό διπλωματικό και πολιτικό ολίσθημα, ήταν η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον ούτω καλούμενο πρέσβη της Τουρκίας στα κατεχόμενα, ανέφερε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE