Διαρρήκτης μπήκε σε οικία και τον «έπιασε» η κάμερα - Ακινητοποιήθηκε από γείτονες

Διαρρήκτης μπήκε σε οικία  και τον «έπιασε» η κάμερα  - Ακινητοποιήθηκε από γείτονες

Μέλη της Αστυνομίας στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, προχώρησαν χθες βράδυ στη σύλληψη άντρα ηλικίας 54 ετών.

Της σύλληψης του 54χρονου προηγήθηκε καταγγελία στην Αστυνομία, από ιδιοκτήτες οικίας στη Λάρνακα, ότι λίγο πριν τις δέκα το βράδυ, ενώ απουσίαζαν, έλαβαν ειδοποίηση από το σύστημα ασφαλείας, για εντοπισμό κίνησης εντός της οικίας τους.

Άμεσα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 54χρονο, καθώς επίσης και ένα εκ των ενοίκων της οικίας.

Ο 54χρονος θεάθηκε να εξέρχεται από το παράθυρο της οικίας και αφού τράπηκε σε φυγή, έγινε κατορθωτή η ανακοπή και ο περιορισμός του από περιοίκους.

Εναντίον του 54χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE