Πυρπόλησαν το όχημα 45χρονης Λευκωσιάτισσας - Εμπρησμός λέει η Αστυνομία

Πυρπόλησαν το όχημα 45χρονης Λευκωσιάτισσας - Εμπρησμός λέει η Αστυνομία

Τη γλύτωσε με ελάχιστες ζημιές.

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 4.20 τα ξημερώματα σήμερα, σε αυτοκίνητο, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της 45χρονης ιδιοκτήτριας του στη Λευκωσία.

Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από το σύζυγο της 45χρονης, το αυτοκίνητο υπέστη ελαφρές ζημιές στη δεξιά πλευρά, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν η πυρκαγιά εκ πρώτης όψεως φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE