Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΕΤΕπ

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΕΤΕπ

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), Βέρνερ Χόγιερ.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, θα έχει την Παρασκευή το μεσημέρι συνάντηση στο Υπουργείο με τον κ. Χόγιερ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο, ο κ. Χόγιερ θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Στη συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών με τον Πρόεδρο της ΕΤΕπ θα συζητηθούν θέματα συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και ΕΤΕπ, υπό το πρίσμα των προσφάτων γεωπολιτικών εξελίξεων, καθώς και οι προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας στα πλαίσια των κοινών προσπαθειών για στήριξη της κυπριακής οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης, όπως αναφέρεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE