Πασίγνωστη ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Έκανα πλαστικές, δεν έχω να κρύψω τίποτα»

Πασίγνωστη ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Έκανα πλαστικές, δεν έχω να κρύψω τίποτα»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε το πρωινό της Τετάρτης η Πόπη Μαλλιωτάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε ανανεωμένη και αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται στο Instagram για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Έχω αδυνατίσει, έκανα πλαστικές. Έχω κάνει στήθος και κοιλιά, όμως προσέχω και τη διατροφή μου. Δέχθηκα πολλές επικρίσεις στο Instagram. Έκανα και λιποαναρρόφηση και κοιλιοπλαστική» παραδέχεται με μεγάλη ειλικρίνεια η Πόπη Μαλλιωτάκη.

«Κάποια πράγματα πάνω στο σώμα μου που δεν μου αρέσουν θέλω να τα διορθώνω. Δεν είναι κακό. Έχω κάνει δύο παιδιά και είχε η κοιλιά μου είχε μία μικρή χαλάρωση. Έχω και μία κόρη πάνω από 30 χρονών που ζει στο Τέξας» συμπληρώνει η τραγουδίστρια.

«Όλη η Ελλάδα βάζει φίλτρα στο Instagram. Όταν πηγαίνω να κάνω μία δουλειά και δεν είναι καλός ο φωτισμός, εννοείται ότι θα βάλουμε φως. Βάζω FaceApp. Δεν έχω να κρύψω τίποτα» εξομολογείται σε άλλο σημείο η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Πηγή: in.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE