Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης: Βάφτισαν την κόρη τους - Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι

Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης: Βάφτισαν την κόρη τους - Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την κόρη τους, Κατερίνα σήμερα το μεσημέρι.

To πρώτο τους παιδί ήρθε στη ζωή σαν σήμερα, πριν από δύο χρόνια, με το ζευγάρι να συνδυάζει την ημέρα των γενεθλίων του με τη βάφτισή του.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Ωστόσο, το πάρτι που διοργανώθηκε στη συνέχεια, είχε περισσότερους καλεσμένους.

Τον τελευταίο χρόνο, ο Στέλιος Μανουσάκης άφησε πίσω του την Ελβετία, τη χώρα όπου ζούσε και εργαζόταν και έχει ανοίξει το δικό του ιατρείο στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE