Νέα άφιξη μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο - Συνελήφθη ο οδηγός της βάρκας

Νέα άφιξη μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο - Συνελήφθη ο οδηγός της βάρκας

Λίγο πριν τη 1:00μμ. χθες (31/5) εντοπίστηκε σε απόσταση 13.5 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο, σκάφος μήκους επτά περίπου μέτρων, στο οποίο επέβαιναν 25 παράτυποι μετανάστες, (24 άνδρες και ένας ασυνόδευτος ανήλικος).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι παράτυποι μετανάστες παραλήφθηκαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από Αστυνομική Άκατο (Επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες και η κατάσταση του σκάφους ήταν κακή σε κατάσταση, το οποίο αργότερα βυθίστηκε κατά τη ρυμούλκηση), στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παραλιμνίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός άντρα ηλικίας 48 ετών (οδηγός της βάρκας), ο οποίος συνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το εγχείρημα του Οδυσσέα, τα «ανοίγματα» Νικόλα και οι φόβοι του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ

Το εγχείρημα του Οδυσσέα, τα «ανοίγματα» Νικόλα και οι φόβοι του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ

Την περασμένη εβδομάδα, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ξεκίνησε τις εμφανίσεις σε μέσα ενημέρωσης, ξεκαθαρίζοντας αυτό που ήταν γνωστό εδώ και καιρό, για τη δημιουργία κόμματος, του οποίου θα ηγηθεί στις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE