Πάει Μολδαβία ο ΠτΔ - Θα παραστεί στη δεύτερη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας

Πάει Μολδαβία ο ΠτΔ - Θα παραστεί στη δεύτερη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας

Στη Μολδαβία μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης όπου θα συμμετάσχει στη 2η Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνόδου, που πραγματοποιείται στο Κισινάου, της Μολδαβίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα την Ενέργεια και τη Συνδεσιμότητα, στην οποία θα συμμετέχουν, επίσης, αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων από το Βέλγιο, τη Νορβηγία, τη Βουλγαρία, τη Μάλτα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Σλοβενία, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και εκπρόσωποι από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει, επίσης, διμερείς συναντήσεις, ενώ θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας, όπου θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα από τις συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης που θα προηγηθούν.

Τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη θα συνοδεύουν στο Κισινάου, η Διευθύντρια του Διπλωματικού του Γραφείου Μαριλένα Ραουνά και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρά εναντίον Χριστοφίδη από ιδιοκτήτη αίθουσας δεξιώσεων: «Με απείλησε ότι θα με «κανονίσει» γιατί στήριξα Χριστοδουλίδη»

Πυρά εναντίον Χριστοφίδη από ιδιοκτήτη αίθουσας δεξιώσεων: «Με απείλησε ότι θα με «κανονίσει» γιατί στήριξα Χριστοδουλίδη»

Το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει ένα σοβαρό ζήτημα γύρω από την «παράτυπη» αδειοδότηση αίθουσας δεξιώσεων στα Λύμπια, με αφορμή τα ευρήματα της πρόσφατης έκθεσης της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE