Αντίδραση Θεμιστοκλέους για Επιτροπή Δεοντολογίας Βουλής: «Ευτυχώς που το έκοψε ο νους σας…»

Αντίδραση Θεμιστοκλέους για Επιτροπή Δεοντολογίας Βουλής: «Ευτυχώς που το έκοψε ο νους σας…»

Σε ανάρτηση-πρόκληση τόσο για την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής όσο και ευρύτερα για το Κοινοβούλιο, προχώρησε ο Βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής, η οποία τελικά δεν θα προχωρήσει στην εξέταση της καταγγελίας κατά του ανεξάρτητου Βουλευτή, ο κ. Θεμιστοκλέους με ανάρτησή του στο Facebook υποδεικνύει: «Ευτυχώς που το έκοψε ο νους σας και ερμηνεύσατε σωστά αυτήν την φορά τον Κώδικα Δεοντολογίας».

Όπως σημειώνει, «το Το άρθρο 4 είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ: Μόνο για ό,τι έχει σχέση με την άσκηση των καθηκόντων του βουλευτή, που έτσι ή αλλιώς τις κατηγορίες που διαλαμβάνει τις απέρριψα ΟΛΕΣ κι από την πρώτη στιγμή!».

Πέραν των πιο πάνω, ο κ. Θεμιστοκλέους στην ανάρτησή του αφήνει και δύο υστερόγραφα: «Υ.Γ.: Όσες και όσοι δεν αντέχουν την κριτική, να τους ξαναπώ ότι αυτό δεν είναι επαρκής λόγος για να την καταργήσουμε!, Υ.Γ2: Σύσταση προς τους φίλους μου: ΜΑΚΡΙΑ από όλους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE