Οφείλουν να συμπεριφερθούν σαν... άτιτλοι

Οφείλουν να συμπεριφερθούν σαν... άτιτλοι

Η Ομόνοια μπορεί να ολοκλήρωσε τη σεζόν με την κατάκτηση του τίτλου και την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, εντούτοις η παρουσία της στο πρωτάθλημα πήρε αρνητικό πρόσημο.

Οι πράσινοι καλούνται να μην... κρύψουν τις τρανταχτές αδυναμίες του ρόστερ κάτω από το χαλί και το κύπελλο να μην καλύψει την αποτυχία στον κύριο στόχο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE