Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανέκοψαν 32χρονο για έλεγχο στη Λευκωσία - «Έμπλεξε» με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του

Ανέκοψαν 32χρονο για έλεγχο στη Λευκωσία - «Έμπλεξε» με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του

Ποσότητα πέραν του ενός κιλού κάνναβης και μικρή ποσότητα κοκαΐνης εντόπισε και κατάσχεσε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο επιχείρησης, στη Λευκωσία. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, μέλη της ΥΚΑΝ, προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου κάτοικου Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν χθες για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, σε δρόμο στη Λευκωσία. Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 30 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους 10 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους ενός κιλού και 30 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους 55 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό ύψους €3015 και αριθμός καινούργιων κινητών τηλεφώνων.

Ο 32χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Σε μια άλλη εξέλιξη, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) προχώρησαν στη σύλληψη 28χρονου, κάτοικου Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε χθες βράδυ, στο διαμέρισμα του 28χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εφτά νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 14,5 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και 65 χάπια, τα οποία πιστεύεται ότι είναι χάπια έκσταση.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Νεκρός 50χρονος Αστυνομικός - Παρασύρθηκε από όχημα

Άνοιγε τα δωμάτια ξενοδοχείου κι έκλεβε τουρίστες - Χειροπέδες σε 20χρονο υπάλληλο πέρασε η Αστυνομία

Φθινοπωρινός καύσωνας - Πλησιάζει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία - Η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Ελληνοτουρκικά: Ορόσημο η 7η Δεκεμβρίου για την Αθήνα - Πώς αποτιμούν την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν ελληνικές πηγές

Έπεσαν οι υπογραφές για την ανέγερση φοιτητικών εστιών ΤΕΠΑΚ στα Βερεγγάρια - Δείτε φωτογραφίες

Κρυολόγημα ή κορωνοϊός; Ποιος θα σας το πει αμέσως, χωρίς self test - Ο ρόλος του σκύλου σας



Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Αστυνομικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος - Νεκρό και δεύτερο πρόσωπο

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Αστυνομικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος - Νεκρό και δεύτερο πρόσωπο

Τα στοιχεία του Αστυνομικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (23/9), έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top