Φωτογραφίες από το θανατηφόρο ατύχημα με θύμα την 70χρονη Ελένη - Διερευνώνται τα αίτια

Φωτογραφίες από το θανατηφόρο ατύχημα με θύμα την 70χρονη Ελένη - Διερευνώνται τα αίτια

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια θανάτου γυναίκας ηλικίας 70 ετών, η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, το μεσημέρι σήμερα, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της σε δρόμο στην περιοχή Τροόδους.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30 το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ η Ελένη Καρυδά, 70 ετών, από Περιστερώνα, Λευκωσία, οδηγούσε το αυτοκίνητό της στον δρόμο Καρβουνά-Κακοπετριάς, στο ύψος του εκδρομικού χώρου Πλατανιών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε σημείο του δρόμου με στροφή δεξιά, το όχημά της κινήθηκε ευθεία εκτός του δρόμου, προσέκρουσε στη βουνοπλαγιά αριστερά του δρόμου και ανατράπηκε.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που απεγκλώβισαν την 70χρονη οδηγό από το όχημα. Πλήρωμα ασθενοφόρου του Νοσοκομείου Τροόδους, μετέφερε την 70χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο της.

Τα αίτια θανάτου της 70χρονης και τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Μόρφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE