Να δεις που κάποτε, θα θέλουν να τους στήσουμε ανδριάντα…

Να δεις που κάποτε, θα θέλουν να τους στήσουμε ανδριάντα…

Μόλις διάβασα τον χαιρετισμό του «Βασιλιά» κατά την προχθεσινή εκδήλωση των Βραβεύσεων της χρονιάς, θυμήθηκα το γνωστό τραγούδι του Μηλιώκα.

Που έχει τίτλο, «να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες». Η αλήθεια είναι ότι πάνε κάμποσα χρόνια που μας το φωνάζουν και ηχεί στ’ αυτιά μας, το εν λόγω άσμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE