«Κρεμάει» τα παπούτσια ο Ανδρέας Αβραάμ

«Κρεμάει» τα παπούτσια ο Ανδρέας Αβραάμ

Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Ανδρέας Αβραάμ με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι εύκολο να αποχαιρετάς κάτι που λατρεύεις, αλλά γνώριζα από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο, ότι θα έρθει αυτή η στιγμή. Ωστόσο όσο προετοιμασμένος και να είναι κανείς, είναι μια στιγμή δύσκολη, καθώς συνειδητοποιείς ότι η ζωή και η καθημερινότητα σου αλλάζει και μπαίνεις σε μια διαφορετική διαδικασία από αυτή που έχεις συνηθίσει.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να πω το δικό μου αντίο ως ποδοσφαιριστής, μέσα από μια πανέμορφή διαδρομή που είχα την ευλογία να ακολουθήσω και είμαι ευγνώμων για όσα έζησα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE