«Κρεμάει» τα παπούτσια ο Ανδρέας Αβραάμ

«Κρεμάει» τα παπούτσια ο Ανδρέας Αβραάμ

Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Ανδρέας Αβραάμ με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι εύκολο να αποχαιρετάς κάτι που λατρεύεις, αλλά γνώριζα από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο, ότι θα έρθει αυτή η στιγμή. Ωστόσο όσο προετοιμασμένος και να είναι κανείς, είναι μια στιγμή δύσκολη, καθώς συνειδητοποιείς ότι η ζωή και η καθημερινότητα σου αλλάζει και μπαίνεις σε μια διαφορετική διαδικασία από αυτή που έχεις συνηθίσει.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να πω το δικό μου αντίο ως ποδοσφαιριστής, μέσα από μια πανέμορφή διαδρομή που είχα την ευλογία να ακολουθήσω και είμαι ευγνώμων για όσα έζησα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE