Πρόσωπο με… δημόσια προβολή ο ύποπτος για βιασμό της κόρης του

Πρόσωπο με… δημόσια προβολή ο ύποπτος για βιασμό της κόρης του

«Πέφτουν βροχή» οι καταγγελίες για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, αφήνοντας άφωνη την κυπριακή κοινή γνώμη.

Νέα υπόθεση βιασμού,  η οποία είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Δευτέρας, αφήνει εμβρόντητη την κοινή γνώμη και επιβεβαιώνει τη θεώρηση ότι οι δράστες είναι πρόσωπα που δεν τα βάζει ο νους και συχνά άτομα από το κλειστό οικογενειακό περιβάλλον των θυμάτων, πέραν πάσης υποψίας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, πα-τέρας καταγγέλθηκε ότι βίαζε για πέντε συνεχόμενα χρόνια την μία από τις δυο του κόρες. Το θύμα είναι σήμερα 17 ετών και άριστη μαθήτρια.

Ο ύποπτος, 40χρονος, έδειχνε σοβαρός οικογενειάρχης, ενώ πρόσφατα είχε πάρει δημοσιότητα (όχι για αρνητική πράξη) μέσω εκπομπής.

Τη Δευτέρα, 10/08/2015, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο και εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

Οι ανακριτές της υπόθεσης διερευνούν εάν θύμα του έπεσε και η μικρότερη κόρη του.

XΡΤΣ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE