Ναμί – Τσαβούσογλου έχουν σήμερα συνάντηση στην Άγκυρα

Ναμί – Τσαβούσογλου έχουν σήμερα συνάντηση στην Άγκυρα

Συνάντηση με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε στην Άγκυρα ο Τ/κ διαπραγματευτής, Οζντίλ Ναμί.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ναμί, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές του τουρκικού πρακτορείου Ανατολή, βρίσκεται στην Άγκυρα για επίσκεψη εργασίας.

Πριν από τη συνάντηση με τον κ. Τσαβούσογλου ο Τ/κ διαπραγματευτής είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Φεριντούν Σινιρλίογλου.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Ο κ. Τσαβούσογλου φέρεται να επανέλαβε τη στήριξη της Τουρκίας στη διαδικασία των συνομιλιών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.