Στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί - Δέχτηκαν επίθεση από Τούρκο άνδρα στο οδόφραγμα Λήδρας

Στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί  - Δέχτηκαν επίθεση από Τούρκο άνδρα στο οδόφραγμα Λήδρας

Στο νοσοκομείο κατέληξαν τρείς αστυνομικοί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από άντρα τουρκικής καταγωγής στο οδόφραγμα της Λήδρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης (6/6) άνδρας προσπάθησε να εισέλθει από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές από το οδόφραγμα της Οδού Λήδρας, ωστόσο οι Αρχές του απαγόρευσαν την είσοδο.

Ακολούθως, αυτός επιτέθηκε και χτύπησε τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι τρείς αστυνομικοί (οι δύο γυναίκες) μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με εκδορές και τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE