«Κατεβάζουν ρολά» σήμερα οι φυσιοθεραπευτές για τέσσερις ώρες - Πότε και ποιος ο λόγος

«Κατεβάζουν ρολά» σήμερα οι φυσιοθεραπευτές για τέσσερις ώρες - Πότε και ποιος ο λόγος

Σε τετράωρη στάση εργασίας, από τις 9 το πρωί ως τη μια μετά το μεσημέρι, κατέρχονται σήμερα τα μέλη του Παγκύπριου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου, "μετά την έλλειψη ανταπόκρισης εκ μέρους του ΟΑΥ στην τελευταία προσπάθειά για επίλυση του θέματος και τη μη ουσιαστική παρέμβαση εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας", αυτός αναγκάζεται να προχωρήσει σε μέτρα που δεν επιθυμεί, και αν το θέμα δεν πάρει το δρόμο της επίλυσης, θα προχωρήσει σε ολοήμερη στάση εργασίας την Πέμπτη 15 Ιουνίου.

«O στόχος μας δεν ήταν ποτέ απλά η αύξηση του προϋπολογισμού για τη φυσιοθεραπεία αλλά ο σωστός υπολογισμός των αναγκαίων μονάδων που απαιτούνται για να καλυφθούν οι πραγματικές ανάγκες των δικαιούχων όπως αυτές διαμορφώνονται καθημερινά και που αδυνατούμε σαν κλάδος να ελέγξουμε», προστίθεται.

Ο Παγκύπριος Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών αναφέρει, επίσης, πως η πρακτική που ακολουθεί ο ΟΑΥ ταλαιπωρεί τους φυσιοθεραπευτές εδώ και ενάμιση χρόνο δείχνει έλλειψη σεβασμού προς ένα κλάδο 900 συμβεβλημένων επαγγελματιών υγείας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE