Θάνατος 38χρονης στην Πάφο: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της - Απαντήσεις στις εργαστηριακές εξετάσεις

Θάνατος 38χρονης στην Πάφο: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της - Απαντήσεις στις εργαστηριακές εξετάσεις

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 38χρονης από τη Βρετανία, η οποία βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στην Πάφο, το απόγευμα της Τετάρτης (7/6), με σκοπό να δοθούν οι απαντήσεις σχετικά με τα ακριβή αιτία θανάτου της.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, καθώς από μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Αιτία θανατου θα προκυψει μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων (ιστοπαθολογικών/ τοξικολογικών).

Στον παρον σταδιο δεν προκύπτουν κακώσεις που να ηταν δυνατο να επιφερουν το θανατο.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα όπου διαμένει με τον συμβίο της, επίσης Βρετανό, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις και απέκλεισαν την σκηνή.

Μέχρι στιγμής, δεν θεωρείται ύποπτος, καθώς όπως ισχυρίστηκε αυτός κοιμόταν και την εντόπισε αφού ξύπνησε.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.