Αρχίζει την προπονητική του καριέρα σε Κυπριακή ομάδα ο Πάντσεον

Αρχίζει την προπονητική του καριέρα σε Κυπριακή ομάδα ο Πάντσεον

Ο 37χρονος Άγγλος, Τζέισον Πάντσεον, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Ανόρθωσης και της Πάφος FC, σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και μπαίνει στα... ακόμα πιο δύσκολα μονοπάτια της προπονητικής, υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα της Πέγειας 2014, η οποία θα είναι ο πρώτος του προπονητικός σταθμός!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Πέγειας 2014 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον προπονητή Jason Puncheon.

Ο Jason σαν προπονητής ξεκινά τώρα την καριέρα του από την ομάδα μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.