Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι γλάστρα της, ούτε γλάστρα κανενός»

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι γλάστρα της, ούτε γλάστρα κανενός»

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο ΟΡΕΝ φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και παρουσιαστής μίλησε στο Open Weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με την Κατερίνα Καινούργιου και τη συνεργασία τους στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εγώ με τελείως οργανωμένο και ήρεμο τρόπο ζητώ όταν έχω άποψη να έχω τον χρόνο να την πω την άποψή μου. Γι’ αυτό και πολλές φορές με έχει δείξει η τηλεόραση να σηκώνω το χέρι. Δεν είμαι μαθητής αλλά είμαι πολύ σωστός συμμετέχων μιας εκπομπής, που αν μιλούν όλοι, δε βγαίνει άκρη», σχολιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας κάθε διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανήλθε, μετά από μία εβδομάδα θερινής «ανάπαυλας» στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE