LIFESTYLE

H Sarah Jessica Parker υποδέχεται το καλοκαίρι με το πιο σοφιστικέ φόρεμα - Φωτογραφία

H Sarah Jessica Parker υποδέχεται το καλοκαίρι με το πιο σοφιστικέ φόρεμα - Φωτογραφία

Toύλινες φούστες, αστραφτερές τσάντες και πολύχρωμα παπούτσια — μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην Sarah Jessica Parker για να κοσμεί τους δρόμους της Νέας Υόρκης με μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση. Όμως, κάθε τόσο, η σταρ του στυλ φροντίζει να σας υπενθυμίσει ότι δεν είναι πάντα σε μαξιμαλιστική διάθεση. Τέτοια ήταν η περίπτωση αυτή της εβδομάδας, όταν εμφανίστηκε με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα που ήταν πολύ chic και minimal.

Στις 8 Ιουνίου, η ηθοποιός επισκέφτηκε την Έκθεση για την 25η επέτειο του Sex and the City στη Νέα Υόρκη. Για την ειδική περίσταση, η Parker εγκατέλειψε το χαρακτηριστικό, πολύχρωμο στυλ της για να προτιμήσει ένα κομψό, δίχρωμο κομμάτι από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 της Gabriela Hearst. Το οικολογικό μεταξωτό φόρεμα διαθέτει ογκώδη φουσκωτά μανίκια και κορσέ. Η SJP συμπλήρωσε την εμφάνιση με τη μεταλλική ριγέ τσάντα Nina της μάρκας, επίσης από τη σειρά του καλοκαιριού 2023 και για το τέλος επέλεξε ένα ζευγάρι Mary-Jane γόβες, από την προσωπική της σειρά παπουτσιών, SJP.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top