«"Φα' τον» - Έδωσαν εντολή στο πίτμπουλ να επιτεθεί στον 9χρονο! (Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες)

«"Φα' τον» - Έδωσαν εντολή στο πίτμπουλ να επιτεθεί στον 9χρονο! (Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες)

Oργή και αγανάκτηση προκαλούν σε όσους γνωρίζουν, που είναι λίγοι προς το παρόν, οι λεπτομέρειες σε σχέση με το περιστατικό επίθεσης σκύλου σε παιδάκι εννέα χρόνων το οποίο σημειώθηκε χθες σε μεγάλη κοινότητα της Πάφου.

Σύμφωνα με τo επίσημο ανακοινωθέν της Αστυνομίας ο σκύλος ο οποίος ήταν ανεπιτήρητος επιτέθηκε στον 9χρονο ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση του πατέρα του 9χρονου για να απομακρυνθεί.

Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε πως έφερε εκδορές στη κοιλιακή του χώρα και στα χέρια. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου 19 ετών από το ίδιο χωριό παραδέχτηκε ότι ο σκύλος είναι δικός του και  ότι τον είχε αφήσει ανεπιτήρητο. Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο pafospress 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE