Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 63χρονος Αντώνης - Δείτε φωτογραφία

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 63χρονος Αντώνης - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες για εντοπισμό του ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 63 ετών από τη Λευκωσία, ο οποίος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.  

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75μ περίπου και την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε κοντομάνικη γκρίζα φανέλα με κίτρινες και γαλάζιες ρίγες και κοντό παντελόνι χρώματος γκρίζου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δείτε φωτογραφία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE