Αγγλία: Πρώην μεσαιωνικός ναός στο Ίπσουιτς μετατράπηκε σε χώρο εκδηλώσεων

Αγγλία: Πρώην μεσαιωνικός ναός στο Ίπσουιτς μετατράπηκε σε χώρο εκδηλώσεων

Πρώην μεσαιωνική εκκλησία στο κέντρο του Ίπσουιτς στην ανατολική Αγγλία μετατράπηκε σε νέο μουσικό χώρο.

Οι εργασίες αναμόρφωσης της εκκλησίας του Αγίου Στεφάνου, που ανήκει στο δήμο του Ίπσουιτς ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο. Το διατηρητέο κτίριο στην πλατεία Αράς θα φιλοξενεί μουσικές εκδηλώσεις και θα αξιοποιηθεί ως κοινοτικός χώρος κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Θα είναι επίσης ένας από τους πέντε χώρους της πόλης που θα φιλοξενήσει το Μουσικό Φεστιβάλ Brighten the Corners.

Το έργο ανακαίνισης περιελάμβανε, σύμφωνα με το BBC, τη δημιουργία σκηνής για συναυλίες, χώρου καφέ και μπαρ και αλλαγή δαπέδου. Επίσης προστέθηκαν εξοπλισμός ήχου και ηχομόνωση. Περισσότερες έξοδοι κινδύνου επιτρέπουν στον χώρο να φιλοξενήσει έως και 225 άτομα.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από επιχορήγηση 300.000 αγγλικών λιρών από το Ταμείο Ανάπτυξης, Suffolk Inclusive Growth Investment Fund και επιπλέον με 150.000 αγγλικών λιρών από το τοπικό συμβούλιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE